Çaka-Çaytepe Ortaokulu

Vizyon: Çaka Çaytepe Ortaokulu olarak vizyonumuz; okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin ve İlimizin öncelikli tercih edilen, en iyi ortaöğretim kurumlarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren ,Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,dünyada eğitim bilimlerindeki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğretim kurumlarına bu donanımla gidecek bireyler olarak , Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler olarak yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: -Bir Kitap ta Sen Anlat yarışmasında il birinciliği

Saatler: 08:45 15:05
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı (2015 - 2016 - 2017)
Proje Çalışmaları: eTwinning Projesi kapsamında; 1- How Teachers Teach, How Students Learn (Öğretmen nasıl öğretir, öğrenci nasıl öğrenir?) 2- Hocam Bu Öğrendiklerimiz Ne işimize Yarayacak?

WEB - https://caka-caytepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çaytepe Mahallesi Merkez Sokak No 16 Perşembe/ORDU

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Çaytepe Mahallesi Merkez Sokak No 16 Perşembe/ORDU

Ulaşım Özel ya da servisle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 30 km. İlçe Merkezine 13 km.