ORDU / PERŞEMBE - Çaka-Çaytepe Ortaokulu

Çaka-Çaytepe Ortaokulu

Çaytepe Mahallesi Merkez Sokak No 16 Perşembe/ORDU
Vizyon
Çaka Çaytepe İlkokulu/Ortaokulu olarak vizyonumuz; okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin ve İlimizin öncelikli tercih edilen, en iyi ortaöğretim kurumlarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren ,Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,dünyada eğitim bilimlerindeki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğretim kurumlarına bu donanımla gidecek bireyler olarak , Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler olarak yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
-Bir Kitap ta Sen Anlat yarışmasında il birinciliği
08:40 15:20
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
Özel ya da servisle
Mahalle
İl Merkezine 30 km. İlçe Merkezine 13 km.
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı (2015 - 2016 - 2017)
Proje Çalışmaları
eTwinning Projesi kapsamında; 1- How Teachers Teach, How Students Learn (Öğretmen nasıl öğretir, öğrenci nasıl öğrenir?) 2- Hocam Bu Öğrendiklerimiz Ne işimize Yarayacak?