ORDU / PERŞEMBE - Çaka-Çaytepe Ortaokulu

Kas

Okulumuz öğrencilerinin öğretmenleri rehberliğinde hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü programı okulumuzda sergilendi. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Kas

"Yaya Geçidi Nöbeti" farkındalık etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri Perşembe İlçe Jandarma Trafik Ekipleri ile birlikte etkinlik düzenledik. Yaptığımız etkinlik kapsamında yaya geçitlerinde durdurduğumuz şoförlere çeşitli broşürler dağıttık. Okulumuz tarafından yürütülen "İşaretlerle Yolumu Buluyorum" eTwinning Projesi kapsamında ayrıca öğrencilere de bilgi verilmiş oldu. Etkinliğin yapılmasında emeği geçen Perşembe İlçe Jandarma Trafik Ekiplerine öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum

Kas

Beslenme Dostu Okullar Projesi kapsamında okulumuz 5.6.7. ve 8.sınıf öğrencilerinin ve okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla okulumuz bahçesinde öğretmenleri rehberliğinde sağlıklı yarınlar için harekete geçin sloganı ile etkinlik düzenlendi. Emeği geçenleri tebrik ediyorum

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çulfaz ve şube müdürümüz Sayın Bülent Yılmaz okulunuzu ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuz öğretmenleri ile görüşme yaptıktan sonra okulumuz Tarım Atölyesini gezdi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz

Kas

Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz "Çaka Çaytepe Ortaokulu Okuyor" projesi kapsamında öğrencilerimizin sorumlu olacağı kitapları belirledik. Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak ve okumayı sevdirmek için düzenlediğimiz projemiz öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Ayrıca proje kapsamında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 81.yılında okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program ile anıldı. Ruhu şad olsun, rahmet ve minnetle anıyoruz...

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını okulumuzda coşku ile kutladık. Okulumuz Türkçe öğretmeni Emel Sinan'ın rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program büyük beğeni topladı. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, bu topraklar uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Kas

"Beslenme Dostu Okullar Projesi" kapsamında Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda okulumuz "Sağlıklı Beslenme Dostu Okul" sertifikası almaya hak kazanmıştır. Emeği geçenleri tebrik ederiz.

Ekm

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında faaliyetlerimiz devam ediyor. Öğretenlermiz rehberliğinde öğrencilerimiz sağlıklı beslenme, hareketli yaşam vb. konularda bilgi alıyorlar. Her ay farklı bir öğretmenimiz rehberliğimizde farklı etkinliklerle projemiz aktif şekilde yürütülmektedir.